Reîncepe Divizia A

După o pauză competițională de aproximativ trei săptămâni, Academia de Handbal Minaur reîncepe jocurile din eșalonul secund al handbalului românesc și va întâlni mâine a șaptea clasată, HC Sibiu. Partida va avea loc în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” și va începe de la ora 11:00. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

afis et10 ahminaur-sibiu copy

În partida de mâine, Academia de Handbal Minaur pare favorită nu doar datorită poziției în clasament (locul 4 vs. locul 7 ocupat de HC Sibiu), dar și din statistica meciurilor jucate pe teren propriu (3 victorii în patru jocuri) vs. parcursul sibienilor în deplasare (4 înfrângeri în patru jocuri).

În etapa precedentă, Academia de Handbal Minaur a pierdut pe terenul Universității Cluj, scor 30-28, după un joc dominat de echipa noastră, iar oaspeții noștri de mâine s-au impus categoric pe propriul teren împotriva Centrului Național de Excelență Sighișoara, scor 44-29.

În această partidă, pentru Academia de Handbal Minaur nu va putea evolua Adrian Dedea, care participă în aceste zile cu Naționala României de juniori la Balcaniada Tineretului, în Bulgaria.

Meciul de mâine va fi arbitrat de cuplul Ardelean (Bihor) – Botez (Arad).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac