Programul competițional pentru săptămâna 27 februarie – 5 martie 2017

Săptămâna 27 februarie – 5 martie 2017 aduce pentru Academia de Handbal Minaur trei meciuri în competițiile oficiale. Este vorba de meciul echipei de Divizia A în deplasare la CSM Oradea și meciurile pe teren propriu ale echipelor de juniori II și III.

DIVIZIA A

Sâmbătă, 4 martie începând cu ora 16:00 aduce pentru echipa de Divizia A un meci foarte greu, pe terenul echipei clasate pe locul doi, CSM Oradea. Echipa noastră abordează meciul de la Oradea după ce în etapa precedentă a realizat surpriza, învingând Universitatea Craiova pe teren propriu, scor 31-29.

JUNIORI II

În cadrul etapei a XI-a, juniorii II vor evolua pe teren propriu împotriva echipei CS Seini. Partida este programată pentru sâmbătă 4 martie, începând cu ora 9:00. În clasamentul momentului, juniorii II se află pe locul doi, având 38 de puncte după 17 meciuri.

JUNIORI III

Penultimul joc din sezonul regulat pentru juniorii III este programat duminică 5 martie începând cu ora 11:00, aceștia urmând să întâlnească pe teren propriu echipa Ardealul Cluj-Napoca. O victorie în acest meci ne-ar asigura câștigarea seriei H.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac