Programul pentru săptămâna 5-11 noiembrie

Săptămâna 5-11 noiembrie programează patru meciuri pentru juniorii noștri + un turneu amical de Minihandbal ce se va desfășura sâmbătă la Satu Mare.

Juniorii I vor avea programate două jocuri în această săptămână, aceștia urmând să evolueze vineri în Campionatul Național de Juniori I și sâmbătă în Divizia A. Vineri 9 noiembrie, începând cu ora 14:00, CSS2 Baia Mare va juca pe teren propriu împotriva echipei LPS Satu Mare. Juniorii I ocupă locul secund în clasament, fiind la două puncte distanță de ocupanta primului loc, AHC Potaissa Turda. În Divizia A, CS Minaur II va juca în deplasare la CSM Oradea. Partida, contând pentru etapa a doua din cadrul primului retur va avea loc sâmbătă începând cu ora 16:00. În clasament, CS Minaur II ocupă locul trei, cu zece puncte acumulate în șase partide.

La juniori III, Academia de Handbal Minaur va juca sâmbătă începând cu ora 14:00 în deplasare la CS Seini, în timp ce echipa secundă va juca cu CSS2 Baia Mare într-o partidă considerată în deplasare. Aceasta va avea loc vineri 9 noiembrie începând cu ora 17:00.

Tot în acest sfârșit de săptămână, mai exact sâmbătă 10 noiembrie, grupa de minihandbal din cadrul Academiei de Handbal Minaur va disputa un turneu amical la Satu Mare, echipele participante și programul de disputare al partidelor urmând a fi anunțat în cel mai scurt timp.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac