Programul jocurilor din acest weekend

După o pauză de două luni, juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur reîncep meciurile oficiale, aceștia urmând să dispute prima partidă din acest an în deplasare la HC 2003 Aleșd. Juniorii III vor evolua în această etapă pe propriul teren împotriva echipei CS Seini.

Sâmbătă, 6 februarie

IMG_2453

După ce etapa trecută au pierdut la Cluj, scor 28-24 împotriva celor de la LPS, juniorii III vor juca împotriva penultimei clasate, CS Seini, formație pe care au învins-o în tur cu scorul de 11-14. În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur se află pe poziția a treia, având 21 de puncte în zece meciuri disputate.

Meciul de sâmbătă se va disputa în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” și va fi arbitrat de cuplul Ivanciu (Bihor) – Rus (Sălaj).

Duminică, 7 februarie

j2_adep_30

Juniorii II vor juca duminică pentru prima dată în 2016, aceștia urmând să evolueze pe terenul echipei HC 2003 Aleșd, pe care au învins-o în tur la Baia Mare cu 30-18. În clasament, Academia de Handbal Minaur ocupă primul loc, având 25 de puncte în nouă jocuri.

IMG_2174

În acest sfârșit de săptămână se reiau jocurile oficiale și pentru echipa de Divizia A, care va evolua duminică începând cu ora 12:00 pe propriul teren împotriva Politehnicii Timișoara. În clasament, Academia de Handbal Minaur ocupă locul patru cu 19 puncte, în timp ce oaspeții noștri se află pe locul 11, cu 3 puncte.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac