Programul competițional pentru săptămâna 24-30 septembrie

Săptămâna 24-30 septembrie programează pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur trei jocuri pe teren propriu și unul în deplasare.

Primii care vor juca sunt juniorii II, aceștia urmând să întâlnească în deplasare pe AHC Potaissa Turda, momentan liderul seriei G cu maxim de puncte (4) după primele două etape. Partida de la Turda se va disptua joi 27 septembrie cu începere de la ora 16:00. Îm singurul meci disputat până acum, Academia de Handbal Minaur a învins pe CS Extrem cu 42 la 21.

Juniorii I vor sta în etapa a III-a a Campionatului Național de Juniori, însă au programat derby-ul seriei H la seniori. CS Minaur II va întâlni sâmbătă 29 septembrie (ora 18:00) pe CSM Oradea în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”. În prima etapă a sezonului, CS Minaur II a învins HCM Sighișoara pe propriul teren, scor 26-22.

Acest sfârșit de săptămână programeaza meciuri pe teren propriu pentru ambele echipe de juniori III din cadrul Academiei de Handbal Minaur. Ambele meciuri se vor disputa duminică 30 septembrie în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”. Prima partidă va fi între Academia de Handbal Minaur II și LPS Satu Mare (ora 9:30), fiind urmată de partida dintre prima echipă și ACS Alpha Oradea (ora 13:00).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac