Programul competițional pentru săptămâna 13-19 martie

Săptămâna 13-19 martie programează jocuri oficiale doar pentru două din grupele de juniori ale Academiei de Handbal Minaur. Este vorba de juniorii II și juniorii IV. La Divizia A, Academia de Handbal Minaur va sta în etapa a XVIII-a, în timp ce juniorii III au terminat sezonul regulat pe primul loc.

JUNIORI II

Juniorii II vor juca în deschiderea ultimei etape din sezonul regulat împotriva echipei CS Marta. Partida va avea loc în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” joi 16 martie începând cu ora 15:30. În clasamentul momentului, juniorii II se află pe poziția a doua, având 42 de puncte după 20 de meciuri, în timp ce CS Marta ocupă locul șapte cu doar trei puncte.

JUNIORI IV

În perioada 18-19 martie, juniorii IV ai Academiei de Handbal Minaur vor juca la Turda în turneul pe euro-regiune. Aceștia au ajuns în această fază a competiției după ce au câștigat faza pe localitate, disputată la Baia Mare. La acest turneu vor participa echipe din județele Satu Mare, Maramureș, Bihor, Sălaj, Bistrița și Cluj-Napoca.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac