Programul Academiei de Handbal Minaur până la reluarea campionatului

În perioada 3-10 ianuarie 2016, Academia de Handbal Minaur s-a aflat într-un cantonament la Ocna Șugatag în vederea pregătirii returului din Divizia A, iar în această săptămână a efectuat antrenamente pe plan local. Până la reluarea campionatului, programată pentru data de șapte februarie, Academia de Handbal Minaur a stabilit trei meciuri amicale.

Sâmbătă, 16 ianuarie, Academia de Handbal Minaur va întâlni grupa de juniori I a Clubului Sportiv Marta în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” începând cu ora 12:00, urmând ca săptămâna viitoare, 20 ianuarie, tot în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” clubul nostru va juca împotriva Universității Cluj începând cu ora 16:30.

Ultima partidă de verificare înainte de reluarea campionatului va fi la Oradea, când Academia de Handbal Minaur va juca împotriva formației locale CSM pe data de 28 ianuarie, începând cu ora 16:00.

Pentru jocul de sâmbătă împotriva echipei CS Marta, pentru echipa noastră sunt indisponibili Călin Căbuț, Eric Bărbuș și Adrian Dedea (bolnavi), respectiv Robert Nagy și Bogdan Stoean, care sunt convocați la naționala de tineret.

Divizia A se va relua pe șapte februarie, Academia de Handbal Minaur urmând să joace pe teren propriu în prima etapă a returului împotriva Politehnicii Timișoara. În tur, la Timișoara, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 29-33.

În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur se află pe poziția a patra, având 22 de puncte în 12 jocuri.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac