Patru meciuri în acest sfârșit de săptămână

Acest sfârșit de săptămână programează patru meciuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur. Din aceste patru confruntări, trei vor fi împotriva clubului AHC Potaissa Turda. Duelul Baia Mare – Turda se va disputa la nivel de Divizia A, juniori I și II. Juniorii III vor juca pe teren propriu împotriva echipei CS Seini.

Juniorii I vor deschide seria partidelor contra echipei AHC Potaissa Turda II, astăzi începând cu ora 14:30 în cadrul etapei cu numărul 18 din Divizia A. Cele două echipe sunt vecine de clasament, însă sunt despărțite de zece puncte. CS Minaur II este pe locul patru cu 23 de puncte, în timp ce AHC Potaissa Turda II se află pe locul cinci cu 13 puncte.

Sâmbătă 30 martie, începând cu ora 12:30, juniorii III vor juca pe teren propriu cu CS Seini. După șase partide, Academia de Handbal Minaur se află pe primul loc, având 16 puncte acumulate. Adversara de mâine se află pe locul patru cu șase puncte.

Juniorii II joacă sâmbătă de la ora 13:00 în deplasare la AHC Potaissa Turda. În primele șase etape disputate, juniorii II au obținut maxim de puncte (17). Tot în deplasare la AHC Potaissa Turda vor juca și juniorii I, partida urmând să se dispute duminică 31 martie începând cu ora 13:00.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac