Patru meciuri în această săptămână

Săptămâna 12-18 martie programează patru meciuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, dintre care două în deplasare și două pe teren propriu. În acest sfârșit de săptămână, juniorii II și II vor încheia sezonul regulat al campionatelor naționale din care fac parte.

Juniorii I vor avea un singur meci în această săptămână, în Divizia A, deoarece sezonul regulat al Campionatului Național de Juniori I s-a încheiat, CSS2 Baia Mare terminând pe poziția a doua cu 26 de puncte, cu două mai puține decât prima clasată, AHC Potaissa Turda. Juniorii I vor juca duminică 18 martie pentru CS Minaur în deplasarea de la Tg. Jiu cu CSU Constantin Brâncuși.

Juniorii II încheie sezonul regulat cu un meci pe teren propriu, împotriva echipei CSS Adep Satu Mare. Partida, care se va disputa duminică 18 martie de la ora 13:00 va fi una de palmares, juniorii II terminând sezonul regulat pe prima poziție indiferent de rezultatul partidei de duminică.

Juniorii III vor avea parte de două meciuri în această săptămână, ultimele din sezonul regulat. Primul va fi miercuri 14 martie începând cu ora 14:30 în deplasare la ACS Alpha Oradea, iar al doilea va fi sâmbătă 17 martie cu începere de la ora 9:30 împotriva echipei Academica Cluj-Napoca.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac