O victorie și o înfrângere pentru juniorii III în prima etapă a sezonului

Prima etapă a Campionatului Național de juniori III a programat întâlnirile dintre Academia de Handbal Minaur și CS Seini, respectiv Academia de Handbal Minaur II și CSS2 Baia Mare.

Prima partidă a fost câștigată de Academia de Handbal Minaur, scor 40-17. Primele zece minute de joc au fost echilibrate, cele două echipe mergând de la egal la egal, scor 2-2 (min. 5), 4-4 (min. 7) și 6-6 (min. 10). Din următoarele nouă goluri, opt au fost marcate de juniorii noștri, scorul ajngând la 14-7. La pauză, Academia de Handbal Minaur a intrat la cabine cu 11 goluri în avantaj, scor 24-13.

Repriza secundă a fost dominată în totalitate de Academia de Handbal Minaur, oaspeții din Seini reușind să marcheze doar patru goluri, în final juniorii noștri impunându-se cu 40-17.

Academia de Handbal Minaur: Alexandru Pașca,  Andrei Horotan, Alexandru Borcuti – Andrei Paul (9 goluri), Vlad Pop (9), Andreas Hauler (8), Călin Indrecan (4), Răzvan Boitor (3), Tiberiu Cioclu (2), Alexandru Botiș (2), Ionuț Buciuman (1), Lucas Sabou (1), Remus Chiș (1), Tudor Balint. Antrenor: Claudiu Clonovszki

Partida dintre juniorii IV și CSS2 Baia Mare s-a soldat cu victoria echipei CSS2 Baia Mare, scor 18-27 după o prestație de apreciat a juniorilor noștri, ținând cont de diferența de vârstă dintre cele două echipe. La pauza jocului, diferența dintre cele două echipe a fost de doar patru goluri, scor 6-10.

Pentru Academia de Handbal Minaur au marcat: Rareș Horotan, Paulo Hoban, Cristian Sîncu – Nicolae Barbul (10 goluri), David Moldovan (2), Toma Măgurean (2), Denis Baltan (1), Mario Graur (1), Andrei Stan (1), Alexandru Sabo (1).

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur se va deplasa la Satu Mare pentru a întâlni formația locală LPS, în timp ce echipa a doua va juca în deplasare la CS Seini.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac