O victorie și o înfrângere la Odorhei

Sâmbătă, 9 aprilie, grupele de juniori II și III ale Academiei de Handbal Minaur s-au deplasat la Odorhei pentru penultima etapă a Grupelor Valoare.

Juniorii II au pierdut cu CSS Odorheiu Secuiesc, scor 28-26, dar au câștigat jumătate de punct datorită egalului din repriza secundă (11-11). Prima repriză a fost câștigată de echipa din Odorhei cu 17-15. Cu această jumătate de punct obținută, juniorii II ajung la 19,5 puncte și vor termina cel mai probabil grupa pe locul patru. În ultima etapă a acestei faze, și implicit a acestui sezon, juniorii II vor juca pe teren propriu împotriva ultimei clasate LPS Alba Iulia.

Juniorii III și-au revanșat colegii mai mari și au reușit să învingă pe Szejke Odorhei cu 39 la 36. Cu această victorie, juniorii III au ajuns la 35 de puncte, ocupând locul trei în grupă, loc pe care probabil îl vor ocupa și la finalul acestei faze. Între Academia de Handbal Minaur și ocupanta locului doi Liceul Liviu Rebreanu Turda sunt acum trei puncte diferență, însă echipa din Turda mai are de disputat două meciuri, în timp ce juniorii noștri mai au doar un singur meci, în deplasare la prima clasată Sporting Ghimbav.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac