O victorie și o înfrângere în weekend. Trei meciuri în această săptămână

Ieri, juniorii I și III au disputat primele meciuri pe teren propriu din 2022. Juniorii III au pierdut cu Liceul Liviu Rebreanu, scor 37-41, în timp ce juniorii I au trecut de LPS Cluj cu 36 la 27.

Chiar dacă au pierdut meciul cu Turda, juniorii III au câștigat cu 0.5 puncte, grație egalului (14-14) din ultima repriză. Primele două reprize au fost câștigat de formația din Turda, scor 12-14, respectiv 11-13. Grație acestei victorii, Turda a făcut un pas important spre câștigarea seriei, având 61,5 puncte după 11 meciuri din 14. Academia de Handbal Minaur este pe doi cu 54,5 puncte, fiind urmată de LPS Cluj cu 47 de puncte. Următorul meci al juniorilor III va fi în deplasare la Cluj, împotriva Liceului cu Program Sportiv, duminică 6 februarie începând cu ora 12.

La fel cum am anticipat cu o zi înainte de meci, juniorii I au avut parte de o partidă ceva mai lejeră cu LPS Cluj, scor 36-27, însă a fost o diferență de scor conturată în repriza secundă, la pauză cele două echipe fiind despărțite de trei goluri, scor 15-12. Cu această victorie, rămân în continuare pe prima poziție a seriei, cu 27 puncte în 10 meciuri. Pe doi este AHC Potaissa Turda cu 24 puncte, iar ultima poziție a podiumului este ocupată de LPS Tg. Mureș, cu 18 puncte. Următorul meci al juniorilor I în Campionatul Național de Juniori va fi abia pe 8 februarie, când se vor deplasa la Turda. O zi mai târziu, aceștia vor juca tot la Turda, însă în Divizia A. Până la acea dublă, juniorii I vor debuta în a doua fază a Diviziei A, joi 3 februarie de la ora 17.00 în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”.

După ce în etapa precedentă au stat, juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur vor evolua sâmbătă la Târgu Mureș, începând cu ora 13.00. În clasament, juniorii II sunt pe trei, având 16 puncte după cinci meciuri.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac