O victorie și două înfrângeri

Ziua de joi 4 octombrie a programat nu mai puțin de trei jocuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, unul la juniori I și două la juniori III.

Primii care au jucat au fost juniorii III (echipa a doua), aceștia fiind învinși în deplasarea de la Oradea cu ACS Alpha, scor 26-34, după ce la pauză orădenii au avut șapte goluri în avantaj, scor 20-13. Etapa următoare, sportivii antrenați de Maria și Victor Pașca-Pop vor juca pe teren propriu (duminică 7 octombrie – ora 12:00) împotriva echipei Academica Cluj-Napoca.

Juniorii I au jucat pentru CSS2 Baia Mare în deplasare la AHC Potaissa Turda, aceștia fiind învinși la limită de gazde, scor 28-27. Partida a fost dominată de Potaissa Turda, elevii antrenați de Iuliu Varady reușind să se apropie pe finalul întâlnirii. La pauza jocului, Turda a condus cu 18 la 13. Etapa următoare, juniorii I vor juca pe teren propriu cu LPS Cluj (duminică 7 octombrie – ora 13:30).

Singura victorie a zilei a fost obținută de juniorii III antrenați de Claudiu Clonovszki, aceștia impunându-se pe terenul echipei Academica Cluj-Napoca, scor 50-26, într-o partidă în care gazdele au ținut pasul doar în primele 15 minute ale întâlnirii. La pauză, Academia de Handbal Minaur a condus cu 24 la 13. Etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va sta.

Foto: Cristian Cosma

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac