Noutati pentru noul sezon

Academia de Handbal Minaur a inceput pregatirile pentru noul sezon competitional, cu noutati la toate nivelurile de varsta.

In aceasta vara, cinci din sportivii nostri au facut pasul catre echipa de seniori CS Minaur (Robert Nagy, Tudor Botea, Calin Cabut, Bogdan Stoean si Cristian Bodnarescu), clubul nostru va avea echipe inscrise in 4 competitii nationale: Divizia A, Juniori 2, Juniori 3 si Juniori 4.

Pentru echipa de Divizia A  prima actiune a avut loc in perioada 30-31 Iulie, cu un turneu in Germania, alaturi de echipe din Liga a doua si a treia din Germania dar si prima liga din Austria. Rezultatele obtinute de echipa noastra: 18 -41 cu Dessau-Rosslauer HV (Germania, liga a doua), 29-36 cu Union Juri Leoben (Austria, prima liga), 25-32 cu SC Meran Handball (Germania, liga a treia). Cel mai bun marcator al echipei noastre a fost Tudor Botea, cu 35 de goluri. In 2 August a fost efectuata vizita medicala, urmand in continuare un program de pregatire pe plan local.

Juniorii 2 au un nou antrenor, profesorul Vlad Racolta. Reunirea a avut loc luni, 01 August, miercuri fiind realizata vizita medicala. Pregatirea va fi continuata pe plan local.

Juniorii 3, pregatiti de Claudiu Clonovszki si juniorii 4 – antrenori Maria Pasca Pop si Victor Pasca Pop, vor efectua azi si maine vizita medicala, continuand cu pregatire pe plan local.

 

 

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac