Medalii de bronz pentru juniori

Acest sfârșit de săptămână a programat turnee amicale pentru grupele de juniori I, II și III din cadrul Academiei de Handbal Minaur. Juniorii I și III au jucat în Ungaria la HUN-IOR Tournament, în timp ce juniorii II s-au deplasat la Turda pentru Cupa “Fulg de Nea”.

Juniorii I au câștigat medalia de bronz la turneul de la Kisvarda , după ce au trecut în finala mică chiar de gazde, cu scorul de 29-14. În faza grupelor, junorii antrenați de Iuliu Varady au înregistrat două victorii (29-17 cu KTE – Piroska Szorp, respectiv 36-27 cu Fehergyarmati VSE) și au pierdut meciul cu HSK SG Kosice, scor 14-19.

Juniorii II au terminat Cupa “Fulg de Nea” pe locul trei, câștigat chiar în fața gazdelor de la Potaissa Turda, după ce le-a învins cu 43-34 în finala mică. În faza grupelor, juniorii II au învins ACS Alpha Oradea (35-32), respectiv CS Extrem (36-27) și au fost învinși de CSM Bacău cu 31 la 28.

Juniorii III (13-14 ani) au participat la HUN-IOR Tournament din Kisvarda la grupa de vârstă sub 16 ani și au terminat competiția pe ultima treaptă a podiumului. Aceștia au înregistrat o victorie, 21-16 cu HSK SG Kosice în finala mică, au remizat, scor 19-19 cu KIKI Handbal și au fost învinși de Nyiregyhaza SC cu 22 la 20.

Juniorii noștri au punctat și la capitolul premii individuale: Mihai Dobra (juniori I – cel mai bun jucător străin), Alexandru Lenghel (juniori I – cea mai bună extremă dreapta), Erik Pop (juniori II – cel mai bun jucător), Andreas Hauler (juniori III – cel mai bun jucător străin)

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac