Meciul dintre AH Minaur și U Cluj se va juca pe 19 aprilie de la ora 15:00

După o pauză competițională de două săptămâni în care au avut loc acțiuni ale loturilor naționale, în acest sfârșit de săptămână se vor relua jocurile din Divizia A, fiind programată etapa cu numărul 22.

Meciul pe care Academia de Handbal Minaur îl avea programat în această etapă pe propriul teren împotriva Universității Cluj a fost amânat pentru data de 19 aprilie (ora 15:00), deoarece în perioada 14-17 aprilie se va desfășura primul turneu de sală la juniori I, competiție în care sportivii Academiei de Handbal Minaur evoluează pentru CSS2 Baia Mare, în urma parteneriatului pe care clubul nostru îl are cu Clubul Sportiv Școlar nr. 2.

Academia de Handbal Minaur și Universitatea Cluj sunt vecine de clasament în Divizia A. Echipa noastră se află pe locul patru cu 34 de puncte acumulate în 19 jocuri, în timp ce Universitatea este pe cinci, cu 30 de puncte acumulate în 17 meciuri.

În etapa precedentă, Academia de Handbal Minaur a pierdut pe terenul echipei CSM Oradea, scor 33-27, în timp ce Universitatea Cluj nu a evoluat pe propriul teren cu CNE Sighișoara, partida fiind reprogramată.

În meciul tur, disputat la Cluj-Napoca, Universitatea s-a impus cu 30-28, după ce la pauză scorul a fost 15-14.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac