Meci greu pentru Academia de handbal Minaur

Mâine, cu începere de la ora 12:00, în Sala “Ion Constantinescu” din Craiova, Academia de Handbal Minaur va întâlni pe Universitatea, într-un meci din cadrul etapei cu numărul șapte a Diviziei A.

Va fi un meci dificil pentru sportivii antrenați de Raul Fotonea și Iuliu Varady, deoarece Universitatea Craiova, alături de CSM Făgăraș, sunt singurele echipe care au obținut toate punctele puse în joc (15 Craiova, în cinci jocuri, respectiv 18 CSM Făgăraș, în șase jocuri). Cu cele 15 puncte, Universitatea Craiova ocupă ultima poziție a podiumului, fiind în urma echipelor CSM Făgăraș și CSM Satu Mare.

Academia de Handbal Minaur, cu zece puncte acumulate în șase meciuri, se află pe locul cinci, fiind la egalitate de puncte cu alte două formații, HCM Sighișoara, respectiv CSU CNOT Brașov.

ahminaur_sebes_15

Ambele echipe vor aborda meciul de mâine după ce s-au impus în precedentul joc, Academia de Handbal Minaur învingând pe teren propriu pe ACS Muhlbach Sebeș cu 33-22, în timp ce oltenii au câștigat pe terenul celor de la CNE Sighișoara cu scorul de 37-44.

În sezonul precedent, oltenii s-au impus în ambele jocuri, 43-32 în Bănie, respectiv 30-37 la Baia Mare.

De remarcat este faptul că Universitatea Craiova are în lotul său un proaspăt internațional de tineret, interul stânga Alexandru Mănescu fiind chemat la acțiunile echipei naționale sub 21 de ani.

Alexandru Mănescu (Universitatea Craiova)
Alexandru Mănescu (Universitatea Craiova)

Meciul de mâine va fi arbitrat de cuplul Gurbina – Stanciu (Caraș-Severin).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac