Mâine începe faza a doua a Diviziei A

După ce au terminat seria D a Diviziei A pe locul cinci, juniorii I ai Academiei de Handbal Minaur vor începe mâine a doua fază a competiției, Playoff-ul “Tineret”. Această fază a competiției este rezervată echipelor fără șanse/drept la promovare în Liga Națională. În Playoff-ul “Promovare” se vor duela opt echipe, respectiv primele două clasate din cele patru serii din sezonul regulat.

CS Minaur II, echipa la care evoluează cu dublă legitimare juniorii noștri, a fost repartizată în seria D a Playoff-ului “Tineret” alături de AHC Potaissa Turda II, CS Sporting Ghimbav, CNE Sighișoara și U Cluj II. În primul meci din acest playoff, juniorii I vor juca pe teren propriu (în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”) împotriva formației secunde a Universității Cluj (mâine 3 februarie, ora 17.00). Partida va fi arbitrată de cuplul Moldovan (Mureș) – Pipa (Bihor).

Meciul din cadrul etapei a doua, care trebuia să se dispute în weekend, în deplasare la AHC Potaissa Turda II, a fost reprogramat pe data de 9 februarie, pentru a putea fi “cuplat” cu meciul de juniori I dintre AHC Potaissa Turda și CSS2 baia Mare (8 februarie, ora 18.30).

La finalul acestor opt meciuri din cadrul Playoff-ului “Tineret”, echipele clasate pe același loc în cele patru serii vor disputa jocuri de clasament în sistem “fiecare cu fiecare” (încă trei meciuri).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac