Juniorii III, victorie clară împotriva Ardealului Cluj-Napoca

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur s-au impus categoric împotriva echipei Ardealul Cluj-Napoca, în al treilea meci de la turneul de sală 1. La pauză, juniorii Academiei de Handbal Minaur au condus cu 17-3.

A fost a doua victorie de la acest turneu pentru Academia de Handbal Minaur, după ce în primul joc a câștigat cu 17-19 în fața Clubului Sportiv Școlar Nr.2. Singura înfrângere a elevilor antrenați de Claudiu Clonovszki a fost în fața echipei CS Extrem, scor 24-34.

Pentru Academia de Handbal Minaur au marcat în această partidă: Cristian Ciceu (7 goluri), Rareș Pop (6), Teodor Buciuman (3), George Breban (3), Ionuț Băban (2), Patrick Bizău (2), Angelo Silaghi (2), Nuțu Cociotă (2), Ovidiu Ardelean (2), Andrei Blagoslov (1), Mark Adoreanu (1), Selim Bobolog (1).

În ultimul joc din cadrul primului turneu de sală, Academia de Handbal Minaur va întâlni liderul seriei, LPS Cluj. Partida se va disputa în Sala de Sport a Colegiului Economic “Nicolae Titulescu” și va începe de la ora 9:30.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac