Juniorii III se întorc cu toate punctele de la Cluj

În ultima partidă a săptămânii, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur s-au deplasat la Cluj pentru a întâlni echipa Liceului cu Program Sportiv în etapa cu numărul 12 a seriei F. Juniorii antrenați de Florin Mironescu s-au impus cu scorul de 35-28, câștigând toate cele 5 puncte puse în joc (2 pentru victorie, 3 pentru câștigarea celor trei reprize de joc, scor 11-9, 12-10, 12-9).

Gazdele au început mai bine partida și au condus cu 5-2 după primele zece minute de joc. Au urmat șapte minute în care gazdele au mai marcat o singură dată, iar juniorii noștri au reușit să înscrie nu mai puțin de șase goluri, scorul ducându-se la 8-6 în favoarea noastră. Academia de Handbal Minaur a câștigat prima repriză la două goluri diferență, scor 11-9. În repriza secundă s-a mers de la egal la egal până spre finalul acesteia, când Academia de Handbal Minaur a marcat patru goluri consecutive și a câștigat repriza tot la două goluri diferență, scor 12-10. Repriza a treia a fost fără istoric, fiind câștigată de Academia de Handbal Minaur cu 12-9.

Cu această victorie, juniorii III și-au asigurat prezența secundă în clasament, având 59.5 puncte după 12 meciuri disputate, cu 12.5 mai multe decât următoarea clasată LPS Cluj, care are 47 puncte, iar în joc mai sunt decât 10 puncte (+2 bonus pentru respectarea cerinței de talie). În ultimele două jocuri ale seriei, Academia de Handbal Minaur va juca pe teren propriu cu CSS2 Baia Mare, respectiv în deplasare la CS Seini.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac