Juniorii III, învinși de CS Extrem

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au pierdut în fața echipei CS Extrem, scor 24-34 (galerie foto) în cadrul celui de-al doilea meci din turneul de sală 1. La pauză, CS Extrem a avut un avantaj de cinci goluri, scor 9-14.

După primele trei minute de joc, scorul a fost egal 1-1. CS Extrem a marcat trei goluri consecutive, scor 1-4 (min. 7). Academia de Handbal Minaur a revenit la un singur gol diferență, scor 4-5 (min. 10). Acesta a fost momentul în care CS Extrem s-a distanțat decisiv pe tabela de marcaj, marcând șase goluri consecutive, scorul devenind 4-10. La pauză, scorul a fost 9-14 în favoarea Clubului Sportiv Extrem. În repriza secundă, Academia de Handbal Minaur nu a reușit să se mai apropie, CS Extrem impunându-se la final cu scorul de 24-34.

În meciul următor, care se va disputa mâine, 12 martie, Academia de Handbal Minaur va juca împotriva echipei Ardealul Cluj-Napoca. Partida va începe la ora 11:00 și se va juca în Sala de Sport a Colegiului Economic “Nicolae Titulescu”.

Academia de Handbal Minaur: Patrick Nagy, Andrei Kis – Cristian Ciceu (8 goluri), Rareș Pop (4), Nuțu Cociotă (3), Ionuț Băban (2), Angelo Silaghi (2),  Selim Bobolog (2), Teodor Buciuman (1), Florin Breban (1), Ovidiu Ardelean (1), Patrick Bizău, Mark Adoreanu, Andreas Hauler, Alin Stan, Andrei Blagoslov.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac