Juniorii III încep seria turneelor finale. Apărarea, punctul forte

Următoarele 30 de zile reprezintă pentru Academia de Handbal Minaur cea mai aglomerată perioadă a sezonului, deoarece vom avea în fiecare săptămână câte un turneu final. Primii care deschid această serie a turneelor finale sunt juniorii III, care vor evolua în perioada 23-27 mai la Satu Mare.

După juniorii III, în perioada 30 mai – 3 iunie va urma Turneul Final la juniori I, care se va juca la Sfântu-Gheorghe. Turneul Final la juniori II va fi în perioada 6-10 iunie la Drobeta Turnu-Severin. De asemenea, pentru un loc la Turneul Final se luptă și juniorii IV, care vor juca pe 26 și 27 mai la Brașov în cadrul Turneului Semifinal.

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur vor evolua la Satu Mare în grupa B, alături de SCM Timișoara, CSU Suceava și CSSM Bacău. Pentru a obține un loc în semifinale, sportivii antrenați de Claudiu Clonovszki trebuie să ocupe unul dintre primele două locuri ale grupei.

Academia de Handbal Minaur a ajuns în această fază a competiției după ce a câștigat seria H din sezonul regulat, iar la Turneul Semifinal a terminat pe poziția secundă în grupa I, fiind la egalitate de puncte (8) cu prima clasată, CSS Medgidia.

Cu siguranță, punctul forte al Academiei de Handbal Minaur în această fază a competiției este apărarea, dintre cele opt echipe calificate la Turneul Final doar CSSM Bacău având mai puține goluri primite până acum (439), față de 453 câte au primit sportivii noștri. Dacă este să ne referim strict la sezonul regulat, Academia de Handbal Minaur conduce acest clasament, cu 312 goluri primite, fiind urmată de CSSM Bacău cu 332.

 

 

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac