Juniorii III, gata de startul sezonului 2018/2019

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur vor debuta la sfârșitul acestei săptămâni în sezonul competițional 2018/2019. O noutate față de sezoanele precedente este înscrierea în această ediție a două echipe. Ambele vor face parte din seria H, alături de CS Seini, CSS2 Baia Mare, LPS Satu Mare, ACS Alpha Oradea și Academica Cluj-Napoca.

Prima echipă a Academiei de Handbal Minaur la nivel de juniori III va fi formată din sportivi născuți în anii 2004-2005 și va fi antrenată de Claudiu Clonovszki, iar a doua echipă va fi formată din sportivi născuți în anii 2006-2007 (juniori IV) și va fi antrenată de Maria Pașca Pop. S-a luat decizia înscrierii juniorilor IV în Campionatul Național de juniori III pentru a le oferi sportivilor jocuri oficiale, având în vedere faptul că la nivelul juniorilor IV competiția începe anul viitor în luna februarie.

Juniorii pregătiți de Claudiu Clonovszki vor deschide acest sezon cu un meci pe teren propriu împotriva echipei CS Seini, sâmbătă 15 septembrie începând cu ora 9:30, în timp ce juniorii antrenați de Maria Pașca-Pop vor juca duminică de la ora 9:00 împotriva Clubului Sportiv Școlar nr. 2. Ambele partide se vor disputa în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac