Juniorii III, egal spectaculos în deplasarea de la Turda

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au remizat pe terenul Potaissei Turda, scor 39-39 într-o partidă spectaculoasă între principalele candidate la ocuparea primului loc la sfârșitul sezonului regulat. La pauză, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki au avut două goluri în avantaj, scor 17-19.

Primele cinci minute ale jocului au fost echilibrate, Potaissa Turda fiind prima echipă care se desprinde la mai mult de un gol, scor 4-2 (min. 7). Au urmat alte șapte minute jucate sub semnul echilibrului, după care de la scorul de 7-8 (min. 14), Potaissa a marcat patru goluri consecutive și s-a distanțat la 11-8. Cu șase goluri marcate în patru minute, Academia de Handbal Minaur preia avantajul pe tabela de marcaj, scor 15-17 (min. 22). Tot două goluri a avut echipa noastră în avantaj și la pauză, scor 17-19.

Potaissa începe mai bine actul secund și revine în avantaj, scor 21-19 (min. 27). Cinci minute mai târziu, gazdele își dublează avantajul și duce scorul la 28-24, însă până la finalul partidei Academia de Handbal Minaur reduce diferența, iar la sfârșitul celor 50 de minute cele două echipe termină la egalitate, scor 39-39.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va sta, următorul meci oficial fiind programat pentru 7 octombrie, atunci când va avea loc derby-ul băimărean cu CSS2 Baia Mare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac