Juniorii III au trecut de Alba Iulia cu 33-18

Sâmbătă, 2 noiembrie, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au trecut de Liceul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia cu scorul de 33-18 și rămân singurii din seria G cu punctaj maxim după șapte etape. La pauza jocului de astăzi, diferența dintre cele două echipe a fost de 12 goluri, scor 19-7.

Partida a fost una controlată de la un capăt al celuilalt de către juniorii Academiei de Handbal Minaur, singurele momente de echilibru fiind în startul partidei. În minutul cinci, de la 3-3, Academia de Handbal Minaur a marcat șase goluri consecutive și s-a desprins la 9-3 (min. 13), pentru ca la pauză să conducă cu 19-7. Repriza secundă a fost fără istoric, singura necunoscută fiind diferența de la finalul partidei, care s-a încheiat cu scorul de 33-18.

Academia de Handbal Minaur: Cristian Sîncu, Paulo Hoban, Armando Kis – Lucas Sabou (10 goluri), Vlad Pop (6), David Moldovan (3), Raul Balint (3), Patrick Ienei (2), Dragoș Mureșan (2), Adrian Breban (1), Patrik Jesek (1), Andrei Adoreanu, Norbert Meleg, Miguel Sabo, Nicolae Barbul. Antrenori: Maria și Victor Pașca-Pop

Etapa următoare, juniorii III vor juca pe 7 noiembrie (ora 14:00) în deplasare la HC 2003 Aleșd

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac