Juniorii III au remizat cu HC Adrian Petrea, scor 25-25

Juniorii III au remizat cu HC Adrian Petrea, scor 25-25, după ce în primul meci au pierdut cu 24-21 în fața echipei LPS Suceava. În ultimul joc, Academia de Handbal Minaur va juca împotriva echipei CSS Bacău.

Academia de Handbal Minaur a început excelent meciul, marcând primele trei goluri ale partidei. Reșița a egalat la trei, după care Academia de Handbal Minaur a preluat conducerea, scor 3-4 (min. 8). Au urmat trei goluri consecutive marcate de Reșița, care s-a distanțat la 4-6 (min. 10). La pauza jocului, cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, scor 13-13.

Începutul reprizei secunde a fost echilibrat, cu multe răsturnări de situație. De la 16-17 pentru Reșița, Academia de Handbal Minaur a marcat patru goluri consecutive și s-a distanțat la 20-17 (min. 38). Treptat, echipa din Reșița a micșorat avantajul echipei noastre, iar cu trei minute înainte de fluierul final a egalat la 23. La ultima fază a jocului, Academia de Handbal Minaur a avut șansa victoriei, însă cei doi arbitri au fluierat forțare, iar partida s-a încheiat cu scorul de 25-25.

Academia de Handbal Minaur: Nagy, Kis – Pop (7 goluri), Băban (4), Silaghi (4), Buciuman (3), Breban (2), Ciceu (2), Stan (2), Cociotă (1), Bobolog, Adoreanu, Blagoslov, Ardelean.

În ultima partidă de la turneul semifinal II, Academia de Handbal Minaur va juca împotriva echipei CSS Bacău. În cazul în care două sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, primul criteriu de departajare va fi golaverajul.

CLASAMENT

1.1. HC Adrian Petrea – 2 jocuri, 3 puncte (golaveraj +11)

2. LPS Suceava – 1 joc, 2 puncte (golaveraj +3)

3. Academia de Handbal Minaur – 2 jocuri, 1 punct (golaveraj -3)

4. CSS Bacău – 1 joc, 0 puncte (golaveraj -11)

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac