Juniorii III au pierdut primul meci de la turneul final

În prima partidă de la turneul final, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au pierdut în fața celor de la LPS Vaslui, scor 36-31, după ce la pauză vasluienii au avut trei goluri în avantaj, scor 18-15. Partida a fost transmisă în direct pe pagina oficială de Facebook a Academiei de Handbal Minaur.

LPS Vaslui a început bine, marcând primele trei goluri ale partidei, scor 3-0 (min. 4). Academia de Handbal Minaur a marcat primul gol în minutul cinci, după care au urmat alte trei goluri marcate de Vaslui, scorul devenind 6-1. În minutul 15, scorul a fost 12-6 pentru LPS Vaslui. Până la pauză, Academia de Handbal Minaur a redus din diferență, cele două echipe intrând la vestiare cu scorul de 18-15. În a doua repriză, LPS Vaslui și-a mărit avantajul obținut în prima parte a jocului, iar cu patru minute înainte de final avea nouă goluri în avantaj, scor 36-27. Până la final, Academia de Handbal Minaur a marcat patru goluri consecutive, partida încheiându-se cu scorul de 36-31.

În al doilea joc de la turneul final, Academia de Handbal Minaur va juca mâine, 9 iunie începând cu ora 10:00 împotriva echipei CSS Sighișoara.

CLASAMENT

  1. 1. LPS Cluj – 2 puncte (golaveraj +8)
  2. 2. LPS Vaslui – 2 puncte (golaveraj +5)
  3. 3. Academia de Handbal Minaur – 0 puncte (golaveraj -5)
  4. 4. CSS Sighișoara – 0 puncte (golaveraj -8)
electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac