Juniorii III au pierdut cu LPS Suceava, scor 21-24, în primul meci de la turneul semifinal II

Juniorii III au pierdut în primul meci al turneului semifinal II, scor 21-24 împotriva echipei LPS Suceava, după ce la pauză sucevenii au avut două goluri în avantaj, scor 9-11. În al doilea meci al etapei, HC Adrian Petrea a câștigat categoric cu CSS Bacău, scor 30-19.

LPS Suceava a marcat primele două goluri ale partidei, scor 0-2, după care Academia de Handbal Minaur a marcat trei goluri consecutive, intrând în avantaj, scor 3-2. Echipa din Suceava a răspuns cu aceeași monedă și a dus scorul la 5-3. Cu cinci goluri consecutive marcate, Academia de Handbal Minaur stabilește cea mai mare diferență din prima repriză (trei goluri), scor 8-5 (minutul 17). Până la fluierul de final al primei reprize, LPS Suceva a marcat cinci goluri, iar Academia de Handbal Minaur unul singur, scorul cu care s-a intrat la cabine fiind 9-11 în favoarea echipei din Moldova.

În repriza secundă, LPS Suceava și-a consolidat avantajul obținut la pauză, iar în minutul 40 a înregistrat cel mai mare avantaj, de cinci goluri, scor 13-18. Până la finalul jocului, Academia de Handbal Minaur a mai redus din diferență, iar partida s-a încheiat cu scorul de 21-24 pentru LPS Suceava.

Academia de Handbal Minaur: Nagy, Kis – Silaghi (6 goluri), Breban (4), Pop (4), Băban (3), Buciuman (2), Ciceu (2), Bobolog, Adoreanu, Stan, Cociotă, Ardelean.

În a doua zi a turneului, Academia de Handbal Minaur va juca împotriva echipei HC Adrian Petrea începând cu ora 9:00, iar LPS Suceava va întâlni pe CSS Bacău la ora 10:30.

CLASAMENT

  1. 1. HC Adrian Petrea 3 puncte (golaveraj +11)
  2. 2. LPS Suceava 3 puncte (golaveraj +3)
  3. 3. Academia de Handbal Minaur 0 puncte (golaveraj -3)
  4. 4. CSS Bacău 0 puncte (golaveraj -11)
electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac