Juniorii III au învins și Potaissa Turda la Turneul de Sală #1

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au făcut un nou meci bun la primul turneu de sală, după ce ieri au învins pe LPS Satu Mare cu 53-4. De această dată, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki au învins pe gazdele de la Potaissa Turda cu 45 la 37. La pauză, Academia de Handbal Minaur avea trei goluri în avantaj, scor 20-17.

Gazdele au început mai bine partida, conducând în primele minute ale jocului. La scorul de 4-3 în favoarea Potaissei, Academia de Handbal Minaur a intrat la conducerea jocului după ce a marcat trei goluri consecutive, ducând scorul la 6-4 (min. 7). Au urmat opt minute în care a predominat echilibrul, pentru ca în minutul 15 Academia de Handbal Minaur să se distanțeze pentru prima dată la trei goluri, scor 11-8. Aceasta a fost și diferența înregistrată la pauză, când s-a intrat la vestiare cu 20-17 pentru echipa noastră.

Imediat după reluare, Academia de Handbal Minaur se distanțează la 24-17 și face un pas decisiv în câștigarea jocului. Gazdele s-au mai apropiat cel mult la cinci goluri, scor 20-25 (min. 31) și 21-26 (min. 33), însă insuficient, Academia de Handbal Minaur câștigând partida cu 45 -37.

Academia de Handbal Minaur: Axenta, Borcuți – Astalâș (8 goluri), Ardelean (8), B. Paul (7), Cioclu (6), Hauler (5), Indrecan (3), Boitor (3), A. Paul (2), Buciuman (1), Ghibirdic (1), Vasoc (1), Pop. Antrenor: Claudiu Clonovszki.

Pentru juniorii III urmează o zi de pauză, iar duminică se vor întoarce la Turda pentru ultima partidă a acestui turneu, când vor întâlni CSS2 Baia Mare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac