Juniorii III au câștigat la scor prima partidă de la Turneul Semifinal

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au debutat cu o victorie la scor la Turneul Semifinal, scor 49-31 împotriva echipei CSS Sighișoara. La pauză, juniorii noștri au condus cu 25-18.

Începutul de partidă a fost echilibrat, diferența maximă dintre cele două echipe fiind de două goluri. În minutul 7, Academia de Handbal Minaur s-a desprins pentru prima dată la patru goluri, scor 9-5. Cinci minute mai târziu, diferența s-a dublat la opt goluri, scor 15-7, pentru ca la pauză diferența să fie de șapte goluri, scor 25-18.

Imediat după reluare, Academia de Handbal Minaur a ajuns la un avantaj de zece goluri, scor 32-22. Diferența a crescut de la minut la minut, iar pe lista marcatorilor s-au trecut toți sportivii echipei noastre, cu excepția portarilor. La final, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 49-31.

Academia de Handbal Minaur: Pașca, Axenta, Horotan – B. Paul (11 goluri), Ardelean (10), Boitor (7), Hauler (5), Astalâș (5), Ghibirdic (4), Buciuman (2), Cioclu (2), Indrecan (1), V. Pop (1), Chiș (1).

În următoarea partidă de la Turneul Semifinal, Academia de Handbal Minaur va întâlni pe CSS Medgidia joi 26 aprilie începând cu ora 17:30.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac