Juniorii III au câștigat la scor în deplasarea de la Odorheiu Secuiesc și așteaptă Turneul Final

În ultima partidă din cadrul Grupei Principale “Valoare” 4, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au câștigat la scor în deplasarea de la Odorheiu Secuiesc, 55-35 și s-au calificat la Turneul Final de pe prima poziție, înregistrând nouă victorii și un egal în cele zece partide disputate.

Gazdele au început mai bine meciul, conducând în primele zece minute, moment din care Academia de Handbal Minaur a preluat pentru prima dată conducerea (9-7 min. 10) și nu a mai cedat-o până la finalul întâlnirii. La pauză, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki aveau opt goluri în avantaj, scor 28-20. Repriza secundă a fost fără istoric, pentru echipa noastră marcând (cu excepția portarilor) toți sportivii trecuți pe foaia de joc. La finalul jocului, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 55 la 35.

Academia de Handbal Minaur: Alexandru Pașca, Andrei Horotan, Alexandru Borcuti – Remus Chiș (14 goluri), Andreas Hauler (11), Tiberiu Cioclu (8), Andrei Paul (6), Vlad Pop (6), Ioan Buciuman (4), Răzvan Boitor (2), Alexandru Botiș (2), Tudor Balint (1), Lucas Sabou (1). Antrenor: Claudiu Clonovszki

Pentru juniorii III urmează Turneul Final, care se va desfășura în perioada 22-26 mai, locația urmând a fi stabilită în perioada următoare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac