Juniorii II vor participa la turneul Pickball din Szeged

Pe 29 și 30 august, arena echipei MOL-Pick Szeged va găzdui un turneu internațional pentru grupele de vârstă U15 și U17. Academia de Handbal Minaur va participa la acest turneu cu grupa de juniori II (sportivi născuți în 2003 sau mai tineri).

Juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki au fost repartizați în grupa B, alături de RK Celje Pivovarna Lasko și RK Vojvodina, în timp ce în prima grupă se vor întâlni Lokomotiva Brcko, PGE Vive Kielce și gazdele de la Pick Szeged.

Academia de Handbal Minaur va disputa ambele jocuri din cadrul grupelor pe 29 august (ora locală 13:30 cu RK Celje Pivovarna Lasko, respectiv ora 16:30 cu RK Vojvodina), urmând ca pe 30 august să se dispute jocurile pentru stabilirea clasamentului final.

După o perioadă de 4 săptămâni de pregătire, așteptăm cu nerăbdare turneul de la Szeged unde am avut plăcerea să fim invitați alături de echipe valoroase de juniori, din Polonia, Serbia respectiv Ungaria. Sunt sigur că băieții vor face 3 meciuri foarte bune și vor încerca să respecte principiile după care lucrăm la antrenamente.

Scopul meu este acela de a vedea toți jucătorii la joc, voi urmări să văd cum răspund din punct de vedere fizic și bineînțeles care sunt capabili să respecte principiile și planul tactic la care am lucrat până acum. După întoarcerea de la acest turneu, vom mai avea la dispoziție încă 5 zile până la începutul campionatului, zile în care vom continua pregătirea în sală cu antrenamente specifice și în sala de forță unde vom lucra pentru pregătirea fizică.” a declarat antrenorul Claudiu Clonovszki

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac