Juniorii II, victorie la scor în primul meci al sezonului

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au debutat în noua stagiune cu o victorie la scor, 42-21 împotriva băimărenilor de la CS Extrem. Juniorii antrenați de Florin Mironescu au dominat partida de la un capăt la celălalt, diferența fiind considerabilă (12 goluri) încă de la pauză, scor 21-9.

Academia de Handbal Minaur a început excelent partida, având patru goluri în avantaj din minutul 8 (5-1), avantaj păstrat aproximativ șapte minute, moment în care juniorii noștri rup definitiv balanța, ducându-se de la 8-4 (min. 15) la 15-5 cu patru minute înainte de finalul reprizei, aceasta încheiându-se cu un avantaj de 12 goluri în favoarea juniorilor noștri, scor 21-9.

Repriza secundă a fost una fără istoric, diferența dintre cele două echipe mărindu-se cu fiecare minut scurs pe tabela de marcaj, care la finalul jocului a indicat scorul de 42 la 21.

Academia de Handbal Minaur: Sergiu Balla (10 intervenții) , Denis Popovic (10) – Emanuel Birtaș (8 goluri), Ovidiu Ardelean (7), Erik Pop (6), Nuțu Cociotă (5), Rareș Pop (5), David Astalâș (3), Denis Konya (2), Octavian Opriș (1), Andrei Ghibirdic, Rareș Pop, Sergiu Alba. Antrenor: Florin Mironescu.

În etapa următoare, juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur se vor deplasa la Turda, unde vor întâlni Potaissa pe 27 septembrie începând cu ora 16:00.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac