Juniorii II, victorie la scor cu CS Marta

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au obținut prima victorie din actuala stagiune, după ce în prima etapă au remizat pe teren propriu cu CSS2 Baia Mare, scor 29-29. Astăzi, juniorii antrenați de Alin Bondar au învins la scor o altă echipă din Baia Mare, CS Marta, cu scorul de 38-15 într-o partidă considerată în deplasare pentru juniorii noștri. La pauză, diferența dintre cele două echipe a fost de doar patru goluri, scor 15-11.

Academia de Handbal Minaur a condus ostilitățile din primul până în ultimul minut, desprinzându-se pentru prima dată la mai mult de două goluri chiar în minutul 4 la scorul de 4-1. Gazdele au revenit în partidă, iar echilibrul s-a păstrat până cu șapte minute înainte de finalul reprizei, când Academia de Handbal Minaur s-a distanțat la 13-9 după ce a marcat patru goluri consecutive. La pauză, scorul a fost 15-11 în favoarea echipei noastre.

În repriza secundă, juniorii noștri au fost de neoprit și au marcat nu mai puțin de 14 goluri consecutive, ducând scorul la 29-11. Primul gol al gazdelor din repriza secundă a fost marcat în minutul 38 (29-12). La final, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 38-15.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va întâlni Potaissa Turda pe teren propriu. Partida este programată pentru 8 octombrie.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac