Juniorii II și III încep grupele “Valoare” la Brașov

În acest sfârșit de săptămână încep grupele “Valoare” la nivel de juniori II și III. Ambele echipe ale Academiei de Handbal Minaur vor juca în deplasare la Brașov, împotriva celor de la Avatar Brașov, respectiv ACS Transilvania Brașov.

Juniorii II vor juca împotriva celor de la Avatar Brașov sâmbătă 5 martie începând cu ora 17.00. În această grupă “Valoare” 3, juniorii II vor mai juca împotriva echipelor CSS Odorheiul Secuiesc și LPS Alba Iulia. Din această grupă mai fac parte Liceul Liviu Rebreanu și LPS Târgu Mureș, echipe ce le-am întâlnit în sezonul regulat. În clasament, Academia de Handbal Minaur va lua startul de pe locul 5 (5 puncte). Clasamentul este condus de Avatar Brașov cu 19.5 puncte, fiind urmată de Liceul Liviu Rebreanu cu 16 puncte, respectiv LPS Tg. Mureș cu 15. La turneul final se califică primele două clasate.

Sâmbătă 6 martie, începând cu ora 9.30, juniorii III vor juca împotriva echipei ACS Transilvania Brașov, urmând ca în această fază a competiției să mai întâlnească pe ACS Sporting Ghimbav și CS Szejke Odorheiu Secuiesc. Începem această fază a competiției de pe locul trei (15.5 puncte), în timp ce primele două poziții sunt ocupate de ACS Sporting Ghimbav (24 puncte) și Liceul Liviu Rebreanu (22.5 puncte). La fel ca și în cazul juniorilor II, la turneul final se vor califica primele două clasate.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac