Juniorii II s-au calificat la turneul final !

Juniorii II au învinst astăzi pe CS Viitorul Pitești, scor 27-24 și s-au calificat la turneul final. Alături de juniorii II, la turneele finale s-au mai calificat juniorii I, III și IV ai Academiei de Handbal Minaur.

Viitorul Pitești a început mai bine meciul, conducând cu 3-1 după primele șapte minute de joc, însă Academia de Handbal Minaur a revenit, iar în mai puțin de cinci minute de joc a întors rezultatul, conducând cu 5-4. În minutul 15, de la scorul de 6-6, Academia de Handbal Minaur a marcat trei goluri consecutive, ducând scorul la 9-6. Până la pauză, echipa din Pitești a mai micșorat diferența, la pauză cele două echipe intrând la cabine cu scorul de 12-11.

În repriza secundă, Viitorul Pitești a mai condus o singură dată, la scorul de 16-15, însă Academia de Handbal Minaur a întors rezultatul cu patru goluri consecutive, scor 19-16, acesta fiind momentul în care echipa noastră s-a desprins decisiv, diferența de trei goluri fiind păstrată până la finalul jocului, care s-a încheiat cu scorul de 27-24.

În ultima partidă a grupei, Academia de Handbal Minaur va întâlni pe CSS Galați, mâine începând cu ora 11:45. Această partidă va desemna câștigătoarea grupei.

CLASAMENT

1. Academia de Handbal Minaur – 4 puncte (golaveraj +11)

2. CSS Galați – 4 puncte (golaveraj +5)

3. CS Viitorul Pitești – 0 puncte (golaveraj -7)

4. CSS Ploiești – 0 puncte (golaveraj -9)

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac