Juniorii II, remiză la început de campionat

Prima etapă a Campionatului Național rezervat juniorilor II a programat derby-ul băimărean dintre Academia de Handbal Minaur și CSS2 Baia Mare, încheiat nedecis, scor 29-29, după ce la pauză Clubul Sportiv Școlar Nr.2 avea patru goluri în avantaj, scor 12-16. Pentru acest meci, Federația Română de Handbal a delegat cuplul de arbitri de Liga Națională Mârza – Nedelea (ambii din Cluj-Napoca).

Începutul de joc a fost echilibrat, cele două echipe mergând de la egal la egal până spre jumătatea reprizei (2-2 min. 5, 4-4 min. 7), când de la scorul de 8-7 (min. 12) în favoarea echipei noastre, CSS2 Baia Mare a preluat conducerea și s-a distanțat pe tabela de marcaj după ce a marcat cinci goluri consecutive, ducând scorul la 8-12 (min. 18). Tot de patru goluri a fost diferența și la pauză, când oaspeții au condus cu 16 la 12.

Imediat după reluare, CSS2 Baia Mare și-a mărit avantajul, scorul devenind 13-19 (min. 29) și părea că oaspeții nu mai au cum să scape victoria dintre degete, însă Academia de Handbal Minaur a redus câte un gol din diferență cu fiecare minut scurs pe tabela de marcaj. Cu patru minute înainte de finalul partidei, CSS2 Baia Mare avea trei goluri în avantaj, scor 26-29, dar Academia de Handbal Minaur a obținut un punct din această partidă după ce a marcat trei goluri consecutive, iar meciul se încheie la egalitate, scor 29-29.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va juca împotriva unei alte echipe din Baia Mare, CS Marta, într-o partidă considerată în deplasare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac