Juniorii II, învinși de CSM București

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au pierdut a doua partidă de la Turneul Final, scor 20-30 cu CSM București. La pauza jocului, echipa din capitală avea tot zece goluri în avantaj, scor 20-10.

Încă din startul partidei, CSM București s-a distanțat la patru goluri, scor 6-2 (min. 6), pentru ca zece minute mai târziu să-și dubleze avantajul la 12-4. Până la pauză, bucureștenii s-au distanțat la zece goluri, prima repriză încheiându-se cu scorul de 20-10. Repriza secundă a fost fără istoric, păstrându-se în mare parte a timpului diferența înregistrată la pauză. Partida s-a încheiat cu aceeași diferență (10 goluri) ca și la pauză, scor final 30-20.

Academia de Handbal Minaur: Oghinciuc, Nagy – E. Pop (8 goluri), R. Pop (4), Bobolog (3), Birtaș (2), Konya (1), Danci (1), Adoreanu (1), Buciuman, Stan, Cociotă. Antrenori: Silviu Surducan și Florin Mironescu

Cu această înfrângere, Academia de Handbal Minaur trebuie să învingă mâine începând cu ora 18:30 pe CSM Ploiești la minim opt goluri diferență. De asemenea, un egal ar fi suficient pentru calificarea în semifinale, în cazul în care CSM București pierde partida cu ultima clasată, CS Olimpic Tg. Mureș.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac