Juniorii II au terminat sezonul regulat cu o victorie

În ultima partidă a sezonului regulat, juniorii II de la Academia de Handbal Minaur s-au impus împotriva echipei CS Marta, scor 35-18 după ce la pauză au condus cu 19-4. În urma acestei victorii, juniorii II termină sezonul regulat pe locul doi cu 51 de puncte.

Echilibrul dintre cele două echipe s-a păstrat doar în primele trei minute de joc, scor 1-1. Cu 11 goluri consecutive, Academia de Handbal Minaur s-a distanțat la 12-1 în minutul  12. Până la finalul primelor 25 de minute, echipa noastră a mai marcat șapte goluri, terminând prima repriză cu un avantaj de 15 goluri, scor 19-4.

În repriza secundă, CS Marta a reușit să marcheze mult mai multe goluri în comparație cu prima parte a jocului, însă insuficient, deoarece soarta partidei a fost decisă în primele 25 de minute. La finalul jocului, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 35-18.

Academia de Handbal Minaur: Bledea, Derszi, Nagy – Crainic (7 goluri), Oșan (6), Cozma (5), Sabău (5), Moisi (4), Breban (3), Criste (2), Armaș (1), Lenghel (1), Muntean (1), Băban, Ciceu. Antrenor: Vlad Racolța

Turneul semifinal I la juniori II va avea loc în perioada 28-30 aprilie, grupele și locurile de desfășurare urmând a fi stabilite de Federația Română de Handbal în perioada următoare

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac