Juniorii II au rămas cu doar un punct din meciul cu Tg. Mureș

După o pauză de mai bine de o lună de la ultimul meci oficial, juniorii II au disputat din nou un meci în Campionatul Național de Juniori II, pe teren propriu împotriva formației LPS Tg. Mureș. Din această întâlnire câștigată de LPS Tg. Mureș, scor 26-28, Academia de Handbal Minaur a reușit să câștige un punct, după ce a câștigat repriza secundă cu 15-14. Prima repriză a fost câștigată de LPS Tg. Mureș cu 14 la 11.

Prima repriză a fost controlată în totalitate de oaspeți, care au avut în permanență două goluri în avantaj. Pe final, juniorii noștri au reușit să egaleze la 11 (min. 26), însă LPS Tg. Mureș a marcat trei goluri consecutive în ultimele două minute și s-a impus cu 14 la 11.

Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată, cele două echipe trecând rând pe rând la conducere. Din nou, pe final, oaspeții au preluat conducerea (11-13 min. 57), însă din acel moment au reușit să mai marcheze un singur gol, în timp ce juniorii noștri au marcat de patru ori, iar repriza s-a încheiat cu scorul de 15 la 14.

Clasamentul seriei F este condus de Liceul Liviu Rebreanu din Turda (10 puncte – 2 meciuri), fiind urmat de LPS Tg. Mureș cu 8 puncte (3 meciuri) și Academia de Handbal Minaur (6 puncte – 2 meciuri). În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va juca în deplasare la LPS Bistrița, în timp ce Liceul Liviu Rebreanu din Turda va juca pe teren propriu cu CSS2 Baia Mare.

Până la următorul meci oficial, o parte dintre juniorii II vor participa sâmbătă la o acțiune Plan Talent, care se va desfășura în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Vasile Alecsandri.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac