Juniorii II au învins pe LPS Piatra Neamț și vor întâlni CSM București în semifinale

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au învins pe LPS Piatra Neamț în ultima partidă a grupei A de la Turneul Final, scor 38-35 și s-au calificat astfel în semifinalele competiției. Juniorii antrenați de Florin Mironescu au câștigat grupa A cu opt puncte, la fel ca și CSM Bacău și LPS Piatra Neamț.

Partida de astăzi a fost controlată de către Academia de Handbal Minaur de la un capăt la celălalt, echipa din Piatra Neamț conducând o singură dată, la 1-0 (min. 1). La pauză, Academia de Handbal Minaur a avut trei goluri în avantaj, scor 14-11. Tot de trei goluri au fost despărțite cele două echipe și la finalul jocului, juniorii noștri impunându-se cu 38 la 35.

Academia de Handbal Minaur: Denis Popovici, Nazar Papushak – Rareș Pop (10 goluri), Teodor Buciuman (8), Erik Pop (8), Ovidiu Ardelean (5), Emanuel Birtaș (4), Alexandru Cociotă (2), David Astalâș (1), Bogdan Paul, Emil Ghibirdic, Denis Konya, Andreas Hauler. Antrenor: Florin Mironescu

În semifinală, Academia de Handbal Minaur va întâlni CSM București mâine (1 iunie) începând cu ora 16:00. CSM București a terminat pe poziția secundă în grupa B, unde a înregistrat o victorie și două egaluri.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac