Juniorii II au făcut spectacol cu CS Brazi și merg la al doilea semifinal de pe primul loc !

Juniorii II au obținut în meciul cu CS Brazi victoria de care aveau nevoie pentru a se califica de pe primul loc la al doilea turneu semifinal. Înaintea acestui joc, juniorii II trebuiau să câștige meciul cu echipa din Brazi la minim 17 goluri pentru a termina grupa pe primul loc. Au câștigat meciul la 26 de goluri, scor 34-17 ! La finalul partidei, jucătorii echipei CS Brazi s-au pozat împreună cu echipa Academiei de Handbal Minaur.

AH MINAUR - CS BRAZI

Partida a fost una fără istoric, jucătorii Academiei de Handbal Minaur având în gând doar victoria la scor, pe care au și obținut-o până la urmă. În primele 30 de minute, gazdele din Brazi au reușit să marcheze doar șase goluri, scorul fiind 17-6 în favoarea Academiei de Handbal Minaur.

AH MINAUR - CS BRAZI

Așadar, Academia de Handbal Minaur se califică la al doilea turneu semifinal după ce a câștigat grupa la golaveraj în fața echipei CSS Sighișoara. La al doilea turneu semifinal, care va avea loc în perioada 27-29 mai, Academia de Handbal Minaur va fi în grupă cu Potaissa Turda, CSS Ploiești, respectiv Viitorul Pitești.

O noutate la acest turneu a fost faptul că toate meciurile Academiei de Handbal Minaur de la acest turneu au fost transmise în direct pe pagina oficială de Facebook.

REZULTATE

Vineri, 6 mai 2016

Academia de Handbal Minaur – CSS Sighișoara 28-28

HC Adrian Petrea – CS Brazi 36-20

Sâmbătă, 7 mai 2016

CSS Sighișoara – CS Brazi 34-16

Academia de Handbal Minaur – HC Adrian Petrea Reșița 34-20

Duminică, 8 mai 2016

HC Adrian Petrea – CSS Sighișoara 19-31

CS Brazi – Academia de Handbal Minaur 11-37

 

CLASAMENT

  1. 1. Academia de Handbal Minaur – 5 puncte (golaveraj +40)
  2. 2.  CSS Sighișoara – 5 puncte (golaveraj +30)
  3. 3. HC Adrian Petrea Reșița – 2 puncte (golaveraj -10)
  4. 4. CS Brazi – 0 puncte (golaveraj -60)
electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac