Juniorii I s-au calificat la turneul final

În perioada 18-22 aprilie, juniorii I ai Academiei de Handbal Minaur au jucat pentru CSS2 Baia Mare la turneul semifinal. Juniorii I au fost repartizați în grupa a III-a, alături de CSM București, AHC Dobrogea Sud Constanța, CSS Făgăraș, LPS Banatul Timișoara și Școala nr.3 Adjud.

La finalul turneului semifinal, juniorii I au ocupat poziția secundă în grupă după ce au înregistrat patru victorii și o înfrângere. Cele opt puncte obținute le-au asigurat calificarea la turneul final, acesta urmând să se desfășoare în perioada 30 mai – 3 iunie.

În prima partidă de la turneul semifinal, juniorii I au învins pe CSS Făgăraș cu 34-24, după care a urmat o victorie și mai clară, 48-16 cu LPS Banatul Timișoara. Victoria ce le-a asigurat în mari proporții prezența în ultimul act a fost împotriva Dobrogei Sud Constanța, scor 31-29. Singura înfrângere de la această fază a competiției a avut loc în meciul cu CSM București, scor 31-23. CSS2 Baia Mare a câștigat la masa verde ultima partidă, 10-0, după ce Școala nr.3 Adjud nu s-a prezentat.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac