Juniorii I s-au calificat în semifinale după ce au câștigat grupa A !

Juniorii I au câștigat fără drept de apel grupa A de la turneul final, după ce au obținut trei victorii în tot atâtea jocuri. În semifinale, Juniorii I vor juca împotriva echipei CSM București.

În primul meci, juniorii I au învins la opt goluri diferență pe Liceul Teoretic Traian Vuia din Reșița, scor 35-27, după ce la pauză scorul a fost 17-12. În a doua zi a turneului, juniorii I i-au învins pe cei de la CSS Galați, scor 28-22 (la pauză a fost 13-9), pentru ca în ultima partidă din faza grupelor să obțină prima poziție după ce a învins pe Știința Municipal Bacău, scor 32-26. Toate partidele disputate de juniorii I au fost transmise în direct pe pagina oficială de Facebook.

Așadar, din grupa A s-au calificat în semifinale CSS2 Baia Mare și Știința Municipal Bacău, iar din grupa B merg în penultimul act CSS Odorhei și CSM București. Prima semifinală va fi între CSS Odorhei și Știința Municipal Bacău pe 4 iunie, începând cu ora 12:30, urmând ca în a doua semifinală CSS2 Baia Mare să întâlnească pe CSM București de la ora 14:15.

Finalele se vor juca duminică, 5 iunie. La fel ca și meciurile din faza grupelor, partidele din semifinale și finale vor fi transmise în direct pe pagina oficială de Facebook a Academiei de Handbal Minaur.

CLASAMENT GRUPA A

  1. 1. CSS2 Baia Mare – 6 puncte (golaveraj +20)
  2. 2. Știința Municipal Bacău – 4 puncte (golaveraj +10)
  3. 3. CSS Galați – 2 puncte (golaveraj -7)
  4. 4. Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița – 0 puncte (golaveraj -3)
electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac