Juniorii I au câștigat la Cluj. Juniorii III au pierdut la Turda, dar se întorc acasă cu un punct

Juniorii I și III au avut programate astăzi meciuri în județul Cluj. Juniorii III au jucat de la ora 14.00 la Turda împotriva Liceului Liviu Rebreanu, în timp ce juniorii I au jucat la Cluj cu LPS.

Juniorii III au pierdut la Turda, scor final 33-37, însă se întorc acasă cu un punct, obținut în urma victoriei din repriza secundă, scor 10-14. Turda a reușit să câștige prima și ultima repriză, scor 15-11, respectiv 12-8. Cu această victorie, Turda rămâne singură pe prima poziție în clasament (22 puncte), în timp ce Academia de Handbal Minaur ocupă poziția secundă, cu 19 puncte. În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va juca pe teren propriu împotriva echipei CS Seini, ocupanta locului cinci (6 puncte în 4 meciuri).

Juniorii I au obținut o victorie la scor cu LPS, 41 la 31, într-o partidă în care gazdele au condus doar o singură dată, la 1-0. După zece minute echilibrate, scorul s-a “rupt” de la 5-5 la 5-13. La pauză, juniorii noștri au condus cu 20 la 9. În etapa următoare, juniorii I vor juca pe teren propriu cu AHC Potaissa Turda, însă până atunci, aceștia vor juca pe teren propriu în Divizia A împotriva echipei CSM Sighișoara, sâmbătă de la ora 13.30

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac