Juniorii convocați la echipele naționale nu vor mai disputa meciuri de pregătire internaționale

În această perioadă, șapte sportivi ai Academiei de Handbal Minaur se află la Plopeni, unde participă la cantonamente organizate de Federația Română de Handbal pentru loturile naționale de cadeți și juniori.

Inițial, Federația Română de Handbal a stabilit ca echipa națională de cadeți să dispute trei meciuri amicale împotriva echipei similare a Poloniei, iar echipa națională de juniori să participe la Trofeul Carpați, însă situația din țară și din Europa a pandemiei de Corona Virus a făcut imposibilă disputarea acestor meciuri.

Pentru a le oferi totuși oportunitatea unor meciuri de pregătire sportivilor, staff-urile loturilor de cadeți și juniori au organizat jocuri-școală între cele două loturi.

La aceste cantonamente participă și antrenorul nostru Claudiu Clonovszki, care ne-a spus că: După această perioadă grea prin care am trecut, suntem bucuroși să participăm la această actiune a lotului național, la care avem 4 sportivi convocați la lotul de cadeți și 3 sportivi la lotul de juniori.

Este o acțiune care se desfășoară în condiții de maximă siguranță având în vedere că suntem obligați să respectăm cu strictețe regulile impuse de autorități. Avem un program încărcat, cu 2 sesiuni de antrenamente zilnice, antrenamente în care încercăm să continuăm munca începută cu acest lot de cadeți anul trecut.

Din păcate nu vom reuși sa finalizăm acțiunea cu jocuri amicale împotriva altor reprezentative naționale din cauza pandemiei , dar profităm de faptul că alături de noi se pregătește lotul național de juniori, iar în ultimele zile ale cantonamentului vom putea organiza câteva meciuri împotriva lor. 

Ne dorim să încheiem acest cantonament sănatoși și să începem competițiile oficiale cât mai curând.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac