Juniorii Academiei de Handbal Minaur au contribuit la două victorii la seniori

Juniorii Academiei de Handbal Minaur au contribuit astăzi două victorii la seniori, ambele pentru Clubul Sportiv Minaur. Prima a fost cu echipa secundă a Minaurului, care a învins CNE Sighișoara cu 48-31 în ultima etapă a Playoff-ului “Tineret”, iar a doua a fost la prima echipă, care s-a impus în Cupa României pe terenul divizionarei secunde CSM Sighișoara, scor 45-32.

De departe, victoria mai importantă a fost în Cupa României, unde au evoluat trei juniori ai Academiei de Handbal Minaur. Este vorba de Lucas Sabou, Ovidiu Ardelean (care au debutat de ceva vreme în prima echipă), dar și de Vlad Pop, care își face astfel debutul în tricoul primei echipe. Cei trei au marcat 14 din cele 45 de goluri (Lucas 9, Ovidiu 3, Vlad 2). În acest meci au jucat și Călin Căbuț, Robert Nagy și Erik Pop, și ei “absolvenți” ai Academiei de Handbal Minaur, însă ei deja sunt o certitudine în prima echipă a Minaurului.

Victoria echipei secunde în Divizia A a fost una absolut meritată, partida fiind condusă de CS Minaur II de la început până la sfârșit. A fost ultimul meci din cadrul Playoff-ului “Tineret”, pentru CS Minaur II urmând acum partidele pentru stabilirea clasamentului final, care se vor desfășura sub formă de turneu, împotriva echipelor clasate pe locul trei în celelalte trei serii.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac