Înfrângere la Satu Mare, scor 40-30

Academia de Handbal Minaur a pierdut astăzi, scor 40-30, în deplasare la CSM Satu Mare, după o lună de zile în care Divizia A s-a aflat într-o pauză competițională. La pauză, sătmărenii au avut un avantaj de 13 goluri, scor 27-14.

Gazdele au început în forță meciul, conducând cu 8-2 după zece minute. Satu Mare a mărit diferența, conducând cu 16-6 în minutul 19, urmând ca la pauză să intre la cabine cu un avantaj de 13 goluri, scor 27-14. În repriza secundă, Academia de Handbal Minaur a jucat mai bine, dar nu a mai putut recupera avantajul câștigat de gazde în primul mitan, iar scorul final a fost 40-30 pentru echipa din Satu Mare.

Chiar dacă a pierdut, Academia de Handbal Minaur rămâne pe locul opt, cu 29 de puncte și păstrează diferența de un punct față de ocupanta locului șapte, HC Sibiu, care a pierdut, scor 35-28 în deplasare la HC Rom Cri. CSM Satu Mare, în urma acestei victorii, rămâne pe ultima treaptă a podiumului, la un singur punct de ocupanta locului doi, CSM Oradea.

Etapa următoare, pe 9 mai, Academia de Handbal Minaur va juca pe teren propriu, împotriva echipei HC Rom Cri Brașov, meciul urmând a fi arbitrat de cuplul bihorean Foltic-Pipa.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac