Înfrângere în primul meci amical din acest an

Cu patru absențe în lot, Academia de Handbal Minaur a pierdut primul joc amical din 2016, scor 29-30 (vezi galerie foto) în fața echipei CS Marta, după ce oaspeții au avut la pauză un avantaj de patru goluri, scor 12-16.

În acest joc, pentru Academia de Handbal Minaur nu au putut evolua Călin Căbuț și Eric Bărbuș (bolnavi), respectiv Robert Nagy și Bogdan Stoean (convocați la naționala de tineret).

IMG_0033

Începutul de joc a fost echilibrat, oaspeții de la CS Marta având un avantaj minim după primele cinci minute, scor 3-4, avantaj dublat la mijlocul primului act, scor 6-8. În ultimele zece minute ale reprizei, CS Marta s-a distanțat, iar la pauză a intrat la vestiare cu patru goluri în avantaj, scor 12-16.

Avantajul înregistrat de CS Marta la pauza jocului a fost înjumătățit de echipa noastră după numai cinci minute scurse din repriza secundă, scorul devenind 16-18. Cele două goluri s-au menținut până spre finalul partidei, când Academia de Handbal Minaur a egalat la 27 în minutul 55, iar mai apoi a preluat conducerea, scor 28-27. Totuși, oaspeții au revenit pe tabela de marcaj și au reintrat în avantaj, impunându-se la finalul jocului cu scorul de 29-30.

IMG_0169

Următorul joc amical pentru Academia de Handbal Minaur va fi miercuri, 20 ianuarie, când echipa noastră va juca pe teren propriu în fața Universității Cluj începând cu ora 16:30.

Divizia A se va relua pe șapte februarie, Academia de Handbal Minaur urmând să joace pe teren propriu în prima etapă a returului împotriva Politehnicii Timișoara. În tur, la Timișoara, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 29-33.

În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur se află pe poziția a patra, având 22 de puncte în 12 jocuri.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac