În deplasare la ultima clasată

Mâine, cu începere de la ora 11:00, Academia de Handbal Minaur va evolua în deplasare la ultima clasată, Centrul Național de Excelență Sighișoara în cadrul etapei cu numărul 11 din seria B a Diviziei A.

Academia de Handbal Minaur se deplasează la Sighișoara după ce în etapa precedentă a învins formația HC Sibiu pe teren propriu, scor 36-26, după ce la pauză a avut doar două goluri în avantaj, scor 15-13. Gazdele noastre de mâine nu au evoluat în etapa precedentă, ultimul meci jucat fiind pe 2 noiembrie, echipa din Sighișoara pierzând pe terenul celor de la HC Sibiu, scor 44-29.

În clasamentul momentului, Academia de handbal Minaur ocupă poziția a cincea, cu 16 puncte, fiind depășită de Universitatea Cluj care s-a impus astăzi pe teren propriu în fața Politehnicii Timișoara, scor 35-20. CNE Sighișoara se află pe ultima poziție a clasamentului, având 0 puncte în 10 meciuri.

Trei sportivi ai Academiei de Handbal Minaur au fost convocați la acțiunea naționalei de juniori din perioada 7-20 decembrie. Este vorba de Alexandru Andrei, Călin Căbuț, respectiv Adrian Dedea.

Meciul de mâine va fi arbitrat de cuplul Moldovan-Stan (ambii din Mureș).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac